2018. március 4., vasárnap 11:20

A Nemzeti Szociáldemokraták közleménye
    Budapest, 2018. március 4., vasárnap (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: ÁGYRAJÁRÓ MOHAMED

    Karácsony Gergely, ellenzéki miniszterelnök-jelölt, szállást keres a migránsoknak. Ha hivatalba lép(ne) üres kaszárnyákban helyezné el a migránsokat –  nyilatkozta. De, ha sokan jönnek, akkor lehetséges üres önkormányzati lakásokat is igénybe venni, s ha még mindig jönnek – várhatóan milliók lepik el Európát – akkor be kell fogadnunk őket otthonunkba. Azok, akik igényen felüli nagyobb lakásban élnek, például: egy házaspár egy gyerekkel két szobában, akkor a nappalit át kell adniuk Mohamednek. Egyedülálló özvegyeknek – férfiaknak, nőknek – még a hálószobájukat is meg kell osztaniuk egy migránssal. Mohamed 11-kor bújik ki az ágyból, egész nap drogot árul a városban, sötétedéskor nőket molesztál, s ha "nem jön be semmi" akkor hazamegy, és jaj – az idős asszonynak.  
Karácsony nem a házasulandó, lakásra váró magyar fiatalokra gondol, a cigányok eszébe sem jutnak. Ágyrajáró Mohamednek biztosít szállást – nincs semmi baj velük, mondja – legfeljebb megerőszakolják, megölik a házinénit, kirabolják a tulajdonost.
Refugees Welcome!  "Gyere be a, gyere be a házamba, bújj bele az ágyamba, az ágyamba, és szépet álmodjál".  Más világ volt, másról szólt a nóta.

Honfoglalás 2000 Egyesület – Pannonpuli.hu – Nemzeti Szociáldemokraták

     Kiadó: Nemzeti Szociáldemokraták

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.