2018. március 4., vasárnap 16:06

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 4., vasárnap (OS) - Orbán 12 főbűne, amit elkövetett a nyugdíjasok ellen

    5.    Nem lehet feledtetni, amit Orbán tett a rokkant bányászokkal. A problémájukat meg lehetett volna oldani egy stadion árából. A pökhendi, lekezelő és velejéig korrupt hatalomnak fontosabb volt a stadion, mint a bajbajutott bányászok.
6.    Orbán megszüntette a szolgálati nyugdíjat és az átnevezett szolgálati járandóságot megadóztatta. Ezzel egy tiszthelyettes zsebéből több, mint 2 millió forintot vett ki!
7.    Orbán 8 év alatt nem emelte az öregségi nyugdíj legkisebb összegét, mely még mindig 28 500 forint! Ezzel nyomorban tartva több tízezer embert!
8.    Orbán eltörölte a járulékplafont s ezzel megteremtette a lehetőségét, hogy havi több millió forintos nyugdíjat is kaphassanak csókosaik!
9.    Orbán 8 éve átveri a kisnyugdíjasokat az inflációkövető nyugdíjemeléssel, mivel nem veszik figyelembe a bérnövekedést, így a nyugdíjak elszakadnak a bérektől, és a kisnyugdíjasok kitaszítottak lesznek a társadalomban.
10.    Orbán intézkedései miatt a tartósan beteg vagy fogyatékos gyermekeiket/szüleiket ápolók, csak alamizsnát kapnak.
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.