2018. március 5., hétfő 12:19

Az Európai Alternatíva Párt közleménye
    Budapest, 2018. március 5., hétfő (OS) - Tekintettel a választások rendkívüli tétjére, továbbá a kivándorlás megakadályozása érdekében az Európai Alternatíva Párt visszalépteti jelöltjeit a Jobbik Magyarországért Mozgalom javára.

    A mintegy 800 ezer külföldön élő és dolgozó magyarok érdekeit képviselő Európai Alternatíva Párt a mai napon azt a döntést hozta, hogy jelöltjeit visszalépteti a Jobbik Magyarországért Mozgalom javára. Az időközi választásokon bebizonyosodott, hogy a Fidesz legyőzhető. A megváltozott politikai közhangulatban a Jobbik vált a legerősebb kormányváltó erővé, amely igazi, európai alternatívát tud nyújtani a választóknak. Döntésünk másik megalapozott oka, hogy a parlamenti pártok közül egyedül a Jobbik rendelkezik kiforrott és hiteles programmal a külföldre vándorolt magyarok számára.

Pártunk egyedüliként utasítja vissza az állami támogatást, visszalépésünket követően pedig arra kérjük tagjainkat és szimpatizánsainkat, hogy bárhol élnek is a nagyvilágban, jelentkezzenek át a legközelebbi külképviseletre, menjenek el szavazni április 8-án, szavazataikkal pedig a Jobbik listáját és jelöltjeit támogassák!

Európai Alternatíva Párt
Somogyi Péter
Elnök
+36 30 207 5247
europaialternativa@gmail.com
     Kiadó: Európai Alternatíva Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.