2018. március 6., kedd 09:47

Az Egyesület a Római Partért közleménye
    Budapest, 2018. március 6., kedd (OS) - Szabó Tímea nem szereti az óbudaiakat!

    Alkalmatlan óbudai parlamenti képviselőnek ! Aki gettót, berlini falat akar építeni a Királyok-Nánási nyomvonalon Óbudán a kerületiek közé, közel 2000 itt lakó embert egy fal és a Duna közé bezárva, annak nincs helye a kerületben ! Zavarjuk el a kerületből 04.08-án ! Az emberek szolgálata helyett a megosztást és a hazugságot terjeszti a part állapotáról és a part árvízvédelméről ! Hazudik reggel, délben, este a part valós állapotáról ! Falat akar emelni az óbudaiak közé. Ilyen embernek nincs helye a kerületben és a politikában ! Az igazi szabadságot hirdető politikus nem falat épít közénk, óbudaiak közé, hanem falat bont, egységet teremt. Bajba és szerencsétlenségbe taszítja saját kerületének lakóit. TÍMEA, NEM KÉRÜNK BELŐLED ! A part nem a büféseké és homokszállítóké és a zavarosban turkálóké ! Mi szeretjük a partot. Évek óta azért harcolunk érte. Nem kérünk a populista, hazug állításaidból ! Fideszes oligarchákról beszélsz a parton ! Mi csak a büfések érdekeit védő PM, Együtt és MSZP politikusokat látunk, akik a csatornázatlan, környezetromboló büféket védik és ezt a retek parti állapotot akarják fenntartani !
Ne a parton sörözgess és hekkezgess nyaranta ! Gyere árvíz előtt és után zsákot pakolni, takarítani a fertőző közterületeken, és fogadd be lakásodba a parti árvízi károsultakat, akik elveszítik otthonaikat és munkahelyeiket !
Tímea, szégyelld magad! Többet néztünk ki belőled !
     Kiadó: Egyesület a Római Partért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.