2018. március 6., kedd 12:51

A Klebelsberg Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 6., kedd (OS) - Hadházy Ákos hadilábon áll a tényekkel

Hadházy Ákos az általa kért programokat személyesen is megnézte tavaly működés közben, már akkor jeleztük számára: 2017 végéig megvizsgáljuk, hogy a minden szoftver hasznosítható-e az új fenntartói rendszerben. Költséghatékonyan nem lehetett volna mindent üzembe helyezni, ezért a tavalyi év végén a Klebelsberg Központ erről értesítette is az érintett szerveket, amelyek ennek eredményeként visszafizetési kötelezettséget állapítottak meg. A visszafizetési kötelezettség részben abból is fakad, hogy a projekt kiírásakor és végrehajtásakor más szervezeti keretek között működött az állami intézményfenntartás, a jelentős mértékben decentralizált struktúrában a megvalósított fejlesztések nem, vagy csak aránytalan ráfordítással lennének használhatóak.
     Kiadó: Klebelsberg Központ