2018. március 6., kedd 15:07

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2018. március 6., kedd (OS) - Az Erzsébet-utalvány nem segít a téli rezsiszámla befizetésében

Orbán Viktor továbbra is utalványokkal megvásárolható tömegként kezeli a nyugdíjasokat, annak ellenére, hogy Hódmezővásárhelyen kiderült, hogy nem lehet átverni az időseket. A választások előtt osztogatott alamizsna, az Erzsébet-utalványok nem feledtetik el velük az elmúlt 8 év megaláztatásait: a nyugdíjasok is változást akarnak.

Nem a választások előtt kell osztogatásokba kezdeni, hanem olyan országot kell teremteni, ahol az év mindennapján emberhez méltó körülmények között élhetnek az idősek.

A Változás Szövetsége azért dolgozik, hogy egy ilyen világban élhessenek szüleink, nagyszüleink, ezért fogjuk garantálni a nyugdíjak értékállóságát és bevezetni a 13. havi nyugdíjat.

MSZP-Párbeszéd

Bővebb információ: Korózs Lajos, a Népjóléti bizottság alelnöke