2018. március 6., kedd 18:24

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. március 6., kedd (OS) - A Momentum kampányfőnöke nyílt levélben fordult Gulyás Mártonhoz, hogy az összes választókerületben legyen képviselőjelölti vita.

Magyarországon az elmúlt évek során a kultúrált politikai vita kikopott a közéletből. A TV képernyőkön csak elvétve találkozhattunk vitázó politikusokkal és a Parlamentben sem volt sok példa érdemi véleményütköztetésekre. A Momentum szerint a vita a 21. századi politikai kultúra alapja, ezért szorgalmazzuk, hogy a Közös Ország Mozgalom folytassa a viták megszervezését mind a 106 egyéni választókerületben, hogy Magyarország összes választópolgárának legyen lehetősége vitázni látni a jelöltjeit, akikre leadhatja a voksát.

Annak érdekében, hogy elősegítsük a képviselőjelölti viták létrejöttét, Soproni Tamás a mai napon levélben fordult Gulyás Mártonhoz és felajánlotta a Közös Ország Mozgalomnak, hogy térítésmentesen használhatják a Városháza téren található Remény Központot a budapesti viták helyszínének, és a vidéki helyszínkeresésben is szívesen segíti őket a Momentum.

“Reméljük, hogy ezzel levesszük az anyagi és szervezésbeli teher egy részét a Közös Ország Mozgalom válláról, és több vitát tudnak majd szervezni a rendelkezésükre álló erőforrásokból a választásokig." - írta levelében a párt kampányfőnöke.

Bízunk benne, hogy a többi politikai párt is nyitott lesz a vitára. A Momentum jelöltjei szívesen megmérettetik magukat országszerte, hogy a szavazók a legjobb döntést tudják meghozni.

Kiadó: Momentum Mozgalom