2018. március 7., szerda 12:54

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2018. március 7., szerda (OS) - Szél Bernadett, a legesélyesebb ellenzéki jelölt vitára hívja a Fidesz országgyűlési képviselőjét -

    Pest megye 02. számú választókerületének legesélyesebb ellenzéki jelöltje, Szél Bernadett nyilvános vitára hívja Csenger-Zalán Zsoltot, a térség országgyűlési képviselőjét.

Szél Bernadett álláspontja szerint a Pest megyei választókerület lakói aktív, együttműködő képviselőt érdemelnek. A Fidesz az elmúlt években leginkább elnyomni akarta a helyi közösségek hangját, ezzel szemben az LMP miniszterelnök-jelöltje valódi és hiteles képviseletet garantál.

Csenger-Zalán Zsolt fideszes országgyűlési képviselőnek nyilvános vitán kell elszámolnia a választópolgárok felé, amiért az elmúlt években nem akadályozta meg a térségben többek között az útdíj bevezetését, a szolidaritási hozzájárulást, az iskolák elvételét a helyi közösségektől.

Amennyiben Csenger-Zalán Zsolt nem vállalja a vitát Szél Bernadettel, mint a legesélyesebb ellenzéki jelölttel, úgy egyértelművé teszi: a választópolgárokat lenézve csak a Fidesz központi propaganda és korrupciós gépezetének végrehajtója lesz az elkövetkező 4 évben is.

LMP sajtó

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.