2018. március 7., szerda 14:35

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. március 7., szerda (OS) - DK-Szolidaritás: Orbán mondja meg a főnökének, hogy nem zárhatja el a gázt!

Megtörténhet, hogy Oroszország elzárja az Ukrajnán át vezető gázvezetéket, amely Magyarország gázfogyasztásának négyötödét fedezi - nyilatkozta a sajtóban a Magyar Tudományos Akadémia egy szakértője.

A Demokratikus Koalíció - Szolidaritás szövetség követeli: Orbán mondja meg a főnökének, Vlagyimir Putyinnak, hogy nem zárhatja el a gázt! A DK szerint nem maradhatnak magyarok milliói fűtés nélkül csak azért, mert Orbán kiszolgáltatta az országot az oroszoknak. A DK április 8. után le fog számolni az orosz gázfüggősséggel, hogy diktátorok és hazaárulók miatt se lehessen a gázzal zsarolni Magyarországot.

Gréczy Zsolt
szóvivő