2018. március 7., szerda 15:03

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2018. március 7., szerda (OS) -

    Szigetvári Viktor vitára hívja Sárbogárd és térsége képviselőjelöltjeit

Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje, Sárbogárd és térsége képviselőjelöltje a mai napon levélben kereste meg az összes parlamenti képviselettel rendelkező párt képviselőjelöltjét a Fejér megye 5. számú választókerületben. Az Együtt politikusa vitára hívja a Fidesz, a Jobbik, a DK és az LMP helyi képviselőjelöltjeit.

Levelében Szigetvári Viktor egyrészről mindenkinek gratulált a jelöltté váláshoz, emellett leszögezte: bízik abban, hogy a következő hetekben egy tisztességes, a helyiek érdekeit szem előtt tartó választási kampányban tudják bizonyítani, melyikük a legalkalmasabb az itt élők érdekeinek parlamenti képviseletére.

Szigetvári Viktor szerint mindannyiuk, de leginkább a sárbogárdiak és a térségben élők közös érdeke, hogy felülemelkedjenek a napi pártpolitikai vitákon, és egymás létjogosultságát elismerve, észérvek mentén, a térség jövőjét szem előtt tartva ütköztessék nézeteiket.

Az Együtt politikusa a vita időpontjául a 2018. március 28-i vagy 2018. április 4-i szerdák valamelyikének délutánját javasolja. Emellett vállalta, hogy biztosítja a vitára alkalmas helyszínt Sárbogárdon.

Szigetvári Viktor
az Együtt miniszterelnök-jelöltje,
Sárbogárd és térsége képviselőjelöltje
    
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.