2018. március 7., szerda 22:44

A Hajrá Magyarország! Párt közleménye
    Budapest, 2018. március 7., szerda (OS) - A Hajrá Magyarország Párt vezetése megtette a szükséges jogi lépéseket a Jobbik delegáltjának, Sz. Balázsnak szerintünk alaptalan nyilatkozata és egyelőre minden valóságalapot nélkülöző vádaskodása miatt. Jelenleg úgy tűnik a Jobbik lejárató hadjáratáról és tudatos provokációjáról van szó.

    Számítottunk a mocskolódós kampányra. De a Jobbiktól nem. Így kénytelenül vesszük tudomásul azt is, hogy a pénz nagy úr most a Jobbiknál amit mindenki tud, hisz tény kérdése, hogy nagyon nehéz lehet 600 milliós adóssággal nap mint nap felkelnie és lefeküdnie a Jobbik vezetőségének. Bízunk benne ezen tartozásukat mielőbb tudják majd rendezni a jelöltjeik után járó súlyos állami százmilliókból.
Sajnáljuk és kénytelenül vesszük tudomásul, hogy a Jobbik a választási győzelemért és a jelöltek után járó több százmilliós támogatásért képes reggel, délben és este is kamuzni és másokat bemocskolni.

Racker Béla, elnök, Hajrá Magyarország Párt

     Kiadó: Hajrá Magyarország! Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.