2018. március 8., csütörtök 09:43

A Jane Goodall Intézet Természet- és Környezetvédelmi Egyesület közleménye (4. rész)
    Budapest, 2018. március 8., csütörtök (OS) -

    Jessie Macneil-Brown, a The Body Shop globális kampányainak vezetője: “A The Body Shop büszke arra, amivel hozzájárult az állatkísérletekre vonatkozó törvények módosításához és a Cruelty Free International-lel együtt, a kozmetikai termékek és hatóanyagok tesztelésére végzett állatkísérletek globális betiltásáért végzett munkájára. A kozmetikai állatkísérletek teljesen szükségtelenek, kegyetlenek, drágák és megbízhatatlanok. Ami sok, az sok – sürgetjük az EU-t, hogy lépjen fel és segítsen elérni a globális betiltást, hogy véget vessünk ennek egyszer s mindenkorra."

Cathryn Higgs, élelmiszer-politikai vezető,Co-op: “A Co-op több, mint 25 éve jár élen az olyan termékek előállítása és forgalmazása melletti elköteleződésben, amelyeket nem teszteltek állatokon, mivel tudjuk, hogy ez egy olyan ügy, amely tagjaink és ügyfeleink szívéhez közel áll. Évek óta működünk együtt a Cruelty Free International-lel és támogatjuk abbéli törekvésüket, hogy az EUs tilalmat globális szintre terjesszék ki. Büszkék vagyunk, hogy az elsők között írtuk alá ezt a levelet."

     Kiadó: Jane Goodall Intézet Természet- és Környezetvédelmi Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.