2018. március 8., csütörtök 10:39

Az Emmi - Család-, és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárságának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 8., csütörtök (OS) - Megalakult a Nők Magyarországért Klub

    Felelősek vagyunk azért, hogy felkészült, művelt, értékrendjükben biztos fiatalok alkossák nemzetünket, építsék Hazánk jövőjét.

Elhatározásunk, hogy a nők szakmai életben való érvényesülésének támogatása mellett az élet továbbadásának, az anyaságnak páratlan szépségét is hangsúlyozzuk.

Célunk, hogy személyes munkánkkal, közös kezdeményezéseinkkel hozzájáruljunk Magyarország és a magyar családok erősödéséhez, biztonságos jövőjéhez.

Az alapító tagok: Ádám Veronika, Széchenyi-díjas magyar orvos, biokémikus, egyetemi tanár, az MTA rendes tagja; Bártfai-Mager Andrea kormánybiztos; Bogyay Katalin, Magyarország ENSZ-nagykövete; Dávid Ilona, a MÁV Zrt. elnöke; dr. Lenkei Mirtill, a Nemzeti Kommunikációs Hivatal elnöke; Dr. Vukovich Gabriella, a Központi Statisztikai Hivatal elnöke; Hegedűs Éva, a Magyar Bankszövetség vezérigazgatója; Miklósa Erika énekesnő; Nagy Tímea olimpiai bajnok sportoló; Pelczné Gáll Ildikó, az Európai Számvevőszék magyar tagja; Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója; Szabó Tünde sportért felelős államtitkár; Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes; Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere; Szilas Cecília, távozó pekingi magyar nagykövet; Szili Katalin miniszterelnöki megbízott; Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója; dr. Illés Boglárka ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár, a klub titkára.

Nők Magyarországért Klub

     Kiadó: Emmi - Család-, és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.