2018. március 8., csütörtök 14:38

Az Együtt Európáért Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. március 8., csütörtök (OS) - Palóc Nő-Köz-Pont indul Nagyorosziban - komplex program a nők helyzetének javításához Nyugat-Nógrádban

    2018. március 7-én projektindító sajtótájékoztatóra került sor Nagyorosziban az EFOP-1.2.9 pályázati konstrukció "Hagyományok útján – PALÓC NŐ-KÖZ-PONT Nyugat-Nógrádban" című projekt kapcsán. Megvalósítási idő: 36 hónap.
A projekt főpályázója a Nyugat-Nógrád Család- és Gyermekjóléti Szolgálat, konzorciumi tagjai pedig a Magyar Női Unió Egyesület és az Együtt Európáért Alapítvány.
Célunk egy olyan térségi szerepkörű, Nyugat-Nógrádi komplex program létrehozása, amely hozzájárul a nők helyzetének javításához. A projekt innovatív eleme, hogy alkalmazkodva a térség aprófalvas jellegéhez egy "Vándor Nőközpont" szolgáltatást alakítsunk ki, amely "házhoz" viszi a nőknek a munkaügyi tanácsadást és programokat."
A sajtótájékoztatón Balla Mihály, a térség országgyűlési képviselője, Batthyány-Schmidt Margit a Magyar Női Unió Egyesület elnöke, Gál Zsuzsanna a Nyugat-Nógrádi Nő-Köz-Pont vezetője, Erdős Szabolcs az Együtt Európáért Alapítvány alapítója tájékoztatta a megjelenteket a projekt tartalmáról, megvalósításáról.

A projekttel kapcsolatos további információ kérhető:
Erdős Szabolcs 70/410-4759, erdos.szabolcs@egyutteuopaert.eu
Gál Zsuzsanna 70/313-9730,  ngyermekjolet31@gmail.com

     Kiadó: Együtt Európáért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.