2018. március 8., csütörtök 15:01

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. március 8., csütörtök (OS) - DK-Szolidaritás: Orbán lett a bankok és a multik legnagyobb szövetségese

    Magyarországot is felszólította az EU gazdasági biztosa, hogy változtassa meg a multibarát adópolitikáját; azt, hogy a nagy multinacionális cégek itt fizetik a legalacsonyabb társasági adót. Közben az is kiderült, hogy a bankok soha nem kerestek még annyi pénzt a magyarokon, mint a tavalyi évben. Orbán megint pontosan azt tette, amivel éveken át ellenfeleit vádolta: bank- és multiparadicsomot csinált Magyarországból.

A Demokratikus Koalíció - Szolidaritás szövetség nem azt nézi, amit Orbán mond, hanem azt, amit csinál: eszerint Orbán Viktor lett a bankok és a multik legnagyobb szövetségese Magyarországon. A DK-Szolidaritás a kormányváltás után igazságos adópolitikát fog bevezetni a “több felelősség fent, több lehetőség lent" elve alapján. Mi nem fogjuk magára hagyni a hazai cégeket, a kis-, közepes és családi vállalkozásokat, és végképp nem fogjuk futni hagyni a világ legnagyobb bevételeit produkáló multicégeit.


Varju László

alelnök, országgyűlési képviselő

DK
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.