2018. március 8., csütörtök 21:28

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. március 8., csütörtök (OS) - DK-Szolidaritás: Lebukott az elnök, lépjen vissza a Lendülettel Magyarországért “párt" minden jelöltje!

    Az Index írta meg, hogy nem indulhat Zuglóban az ellenzék további megosztására hivatott Lévai Katalin, a választások előtt létrehozott Lendülettel Magyarországért “párt" elnöke. Beigazolódott, hogy ténylegesen a Fidesz ügynökéről van szó, hiszen a helyi választási bizottság szerint Lévai ajánlásai a Fidesztől származnak, még a nevek sorrendje is stimmelt a Fidesz és Lévai ajánlásgyűjtő íveinek összehasonlításakor.

A Demokratikus Koalíció - Szolidaritás szövetség felszólítja a Lendülettel Magyarországért párt összes jelöltjét, hogy lépjenek vissza! Maga az elnök lepleződött le, hogy csalással és a Fidesz segítségével akart elindulni, ezek után az összes jelöltnek vissza kell lépnie. A DK-Szolidaritás egyben felszólítja a választási szerveket, hogy haladéktalanul kezdjék meg a Lendülettel Magyarországért “párt" ajánlásainak tételes ellenőrzését! A DK a kormányváltás után egyesével fogja ellenőriztetni a kamupártok jelöltjeinek ajánlásait, aki pedig csalt, annak a bíróság előtt kell majd felelnie.

Gréczy Zsolt

Szóvivő

DK
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.