2018. március 9., péntek 15:00

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 9., péntek (OS) - Változás Szövetsége: Tiborcz István vagyonából fizessék ki az Elios-botrány miatt kiszabott büntetést!

    Bősz Anett, a Liberálisok ügyvivője és Bárány Balázs, az MSZP országos elnökségének tagja akciósorozatot indított "Zár alá vesszük a Tiborcz-vagyont!" címmel, hogy bemutassák Orbán Viktor vejének csodaszámba menő vagyonosodását és több tízmilliárd forintot érő ingatlan-portfólióját. A sorozat első állomása az a Mahart-székház volt, amelyet 2016 végén kaparintott meg a Tiborcz Istvánhoz köthető BDPST Ingatlanforgalmazó és Beruházó Zrt.

A Tiborcz-cégbirodalomat bűnszervezetszerűen elcsalt uniós és központi támogatásokból építették fel. Ha egy-egy bevásárláshoz nem volt elég pénze Tiborczéknak, ráadásként még állami tulajdonban álló bankok is kivételes nagyságú hiteleket adtak hozzá.

A Tiborcz Istvánhoz köthető cégbirodalom törvénytelen működése, az Orbán család példátlan meggazdagodása, a miniszterelnök lányának "saját lábra" állása 13 milliárd forintos büntetést vonhat maga után. Összehasonlításként felhívjuk rá a figyelmet, hogy ez az összeg megközelíti a Szent Margit Kórház négyéves állami támogatását.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.