2018. március 9., péntek 15:00

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 9., péntek (OS) - Változás Szövetsége: Tiborcz István vagyonából fizessék ki az Elios-botrány miatt kiszabott büntetést!

    Orbán családjának meggazdagodását nyilvánvalóan közpénzből finanszírozták. De azt már nem tűrjük, hogy a törvénytelen ügyletek miatt kiszabott büntetéseket is velünk fizettessék ki! Ne a tisztességesen adózó állampolgárokkal vitessék el a balhét! A Változás Szövetsége szerint Polt Péter legfőbb ügyész feladata az lenne, hogy az elkövetők vagyonát a várható büntetés mértékéig zár alá veszi. A kiszabott büntetést pedig majd ezeknek a vagyontárgyaknak az értékesítéséből kellene kifizetni.

Bősz Anett és Bárány Balázs a választásokig minden héten egy-egy újabb helyszínen mutatja majd be, hogy mely kastélyok, szállodák és rezidenciák kerültek a bűnszervezet tulajdonába, majd szimbolikusan zár alá veszik ezeket az épületeket.


Az MSZP élőben közvetítette a sajtótájékoztatót:

https://www.facebook.com/mszpfb/videos/1782921751765547/
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.