2018. március 10., szombat 15:01

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2018. március 10., szombat (OS) - Együtt: Kósa Lajos az Együtt támogatóinak semmibevétele helyett a kamupártok lopásai ellen lépjen fel!

    Visszautasítjuk a fideszes miniszter Együttről tett kijelentéseit

Kósa Lajos fideszes tárca nélküli miniszter sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy szerinte a "kamupárt" kifejezést inkább azokra az ellenzéki pártokra, például a Párbeszédre, a Momentumra vagy az Együttre használná, amelyek hamisan azt a látszatot keltik magukról, hogy komoly társadalmi támogatottság áll mögöttük.

Az Együtt visszautasítja Kósa Lajos kijelentéseit. A Fidesz tudatosan szétveri a választási rendszer működését azzal hogy, engedi a hamis aláírásokkal pénzt lopó kamupártok tobzódását. Közel 8 milliárd forintjába fog ez az adófizetőknek fájni.

Kósa Lajos és a többi fideszes politikus ne az Együttet és támogatóit sértegesse, hanem tegyen inkább végre a választási csalások ellen, amit a kamupártok követnek el országszerte.

Együtt

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.