2018. március 11., vasárnap 12:51

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 11., vasárnap (OS) -

    Ehhez képest egy héttel az ajánlásgyűjtés befejezése után még sehol, senki sem tett egy lépést sem azért, hogy legyen koordináció  - tette hozzá a pártelnök.

A kiáltvány  leszögezi azt is: azok az ellenzéki pártok, amelyek azt állítják, hogy önállóan képesek a kormányváltásra, hazudnak. Mint ahogy hazugság az is, hogy az ellenzéki pártok már megállapodtak egymással, hiszen ma sincs teljes vagy széleskörű együttműködés a pártok között.

Az Együtt szerint a pártérdek helyett a nemzeti érdekeket kell előtérbe helyezni: a pártos töredékszavazatok helyett minél több ellenzéki mandátumra kell törekedni, de elfogadhatatlan az is, hogy bárki a párttámogatás mértékét helyezi előtérbe az összellenzéki győzelem esélyével.

Az Együtt márciusi nyilatkozata szerint mindazok, akik nem működnek együtt vagy csak néhány helyen működnek együtt, illetve szétforgácsolják az ellenzéket, a Fideszt segítik.

Juhász Péter leszögezte azt is: nem az Együtt lesz az akadálya annak, hogy az ellenzéki koordinációban a Jobbik is részt vegyen. Ehhez azonban első lépésben meg kell tudnia egyeznie a demokratikus ellenzéki pártoknak, mert ha ők nem képesek erre, akkor a Jobbikkal sincs esély koordinációra.  

Juhász Péter szerint a listás szavazat a szívünkről szól, az egyéni koordináció az eszünkről! Válassza mindenki a neki tetsző programot listán, és szavazzon a kompromisszumos jelöltre! Így győzhető le a Fidesz 2018-ban. Így legyőzhető a Fidesz 2018-ban!

Juhász Péter, az Együtt elnöke

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.