2018. március 13., kedd 11:21

Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselőjének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 13., kedd (OS) -

Végezetül: noha teljes szívvel támogatom ezt a kiemelkedően fontos eseményt, sajnos csak lélekben lehetek otthon honfitársaimmal, mivel az Európai Parlament plenáris ülésén kell képviselnem hazánkat, Strasbourgban, s többek között az elszakított magyar testvéreinkért kell kiállnom a Minority SafePack/a kisebbségek jogait és biztonságát szavatoló törvényjavaslat-csomagról szóló ülésen, és a szokásos "migrációs" vitákon és szavazásokon kell képviselnem a magyar álláspontot. Bízom benne, hogy Budapesten sokan lesznek, mi több, elegen ahhoz, hogy erőnkről, eltökéltségünkről és nemzeti büszkeségünkről meggyőzzük a világot.

Isten óvja és vezesse Magyarországot!

Strasbourg, 2018. március 13.

Morvai Krisztina

Kiadó: Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselője