2018. március 13., kedd 19:10

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 13., kedd (OS) -

Ezúttal nem kellett a Kúriáig vinni az ügyet. Némi időhúzás után bár, de a Csepel-Soroksár választókerületben illetékes választási bizottság ezúttal már elfogadta Szabó Szabolcs kifogását. A helyi választási bizottság indoklásában a Kúria múltheti végzésére hivatkozik. A határozatban leírják: a Csepeli Hírmondó március 8-án megjelent száma megsértette a jelöltek és a jelölőszervek közötti esélyegyenlőséget azzal, hogy Németh Szilárdot népszerűsítette. A választási bizottság  eltiltotta a lapot a további jogsértéstől és kötelezte, hogy a legközelebbi számában tegye közzé a végzés rendelkező részét.

Szabó Szabolcs szerint ezek után a Csepeli Hírmondónak be kell fejeznie a Németh Szilárdnak való kampányolást. Immár nem lehet kérdés a számukra: azonnal abba kell hagyniuk a  jogsértő propagandatevékenységüket!

Szabó Szabolcs
Csepel–Soroksár egyéni országgyűlési képviselője,