2018. március 14., szerda 17:49

A Családok Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 14., szerda (OS) -

    A Családok Pártja nagyobb tiszteletre szólítja fel a médiában dolgozó embereket!

Mélységesen elszomorít bennünket, hogy egyes hírportálok napok óta, és a hitelesség teljes hiánya nélkül írnak és mondanak olyan igaztalan állításokat, melyeknek nincs semmilyen valóságalapja. Kikérjük magunknak a ,,kamupárt" jelzőt. Hiszen ha csak a 49 jelöltünket és annak családtagjait vesszük alapul, akik hús-vér emberek, akkor már többen vagyunk, mint egyes hírportálok teljes stábja.

A színeinkben indult képviselőjelöltek családanyák és családapák, akik munkába járnak, gyereket nevelnek, háztartást vezetnek. Nem engedhetik meg maguknak a család által rájuk rótt feladatok mellett, hogy csak a kampánnyal foglalkozzanak, és az agresszíven fellépő újságírók kénye-kedve szerint a rendelkezésükre álljanak, szemben a parlamenti pártok  képviselőivel, akiknek a Parlamentben van a munkahelyük, akiknek a politika, a kampány pedig főállásuk, jól fizető munkahelyük. Ugyanakkor nem látjuk, nem halljuk őket sem a tv-ben sem pedig a rádióban, csak maximum  néha–néha egy-egy sajtóreferensen keresztül, és az utcán és tereken is maximum egy–egy plakát jelzi a jelenlétüket. Hogyan is lehet a mi képviselőjelöltjeinket a napi munkájuk és családi terheik mellett szembeállítani olyan pártok jelöltjeivel, akiknek a politika a főtevékenységük, és a napi főállásuk?! Ráadásul  mögöttük egy erős aparátussal, nagy anyagi bázissal rendelkező párt áll.

     Kiadó: Családok Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.