2018. március 14., szerda 17:49

A Családok Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 14., szerda (OS) -

    Mi, a Családok Pártja és annak képviselőjelöltjei eddig is sokat tettünk és dolgoztunk azért, hogy összegyűjtsük az ajánlásokat ahhoz, hogy tudjunk indulni a választásokon, hogy végre a családanyáknak és családapáknak testközelből lehessen  beleszólásuk a politikába, hogy megmérettessék magukat e téren, hogy a jövőben legyen bátorságuk kiállni magukért, a család igazáért, a család jövőjéért.
Hisszük, hogy a kampány során olyan pozitív tapasztalatokat szerzünk, mely élmények során arra tudjuk buzdítani a magyar családokat és annak tagjait, hogy menjenek el szavazni április 8-án, így kinyilatkoztatva választópolgári akaratukat.
Sajtóközleményünkben kérünk fel minden édesapát és édesanyát akiknek a gyermekei a médiában tevékenykednek, hogy intse gyermekét nagyobb tiszteletre azokkal szemben akik neki a ,,munka alanyai". Hiszen az újságíró nem akkor ír bravúros dolgot, amikor szennyel árasztja el a témája alanyát, hanem akkor, amikor hiteles és igaz történetet ír. Ha a gyermekeinknek hazudunk, mi is hazug szülővé válunk. És a gyermekünk majd szintén hazudni fog nekünk, mert mi is hazudtunk neki. Így megszűnik a harmónia egy idő után, megszűnik a bizalom, csak a sértődés és a rossz kedv, a gyűlölet és a harag marad, megszűnik a család, válás lesz a vége, így csonka családban nő fel a gyermek.
     Kiadó: Családok Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.