2018. március 15., csütörtök 18:19

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. március 15., csütörtök (OS) - Április 8-án elégtételt veszünk az illiberális államon

A Liberálisok felhívják a miniszterelnök figyelmét, hogy a "vérszegény" ellenzék alig néhány hete világosan kifejezte véleményét a Fidesz politikájáról. Hódmezővásárhelyen soha nem látott egységben utasították vissza a Fidesz félelemre és megosztásra épülő politikáját.

A magyarok többsége a keleti nyitással és az illiberális állammal szemben több Európát és szabadságra épülő demokráciát követel. Orbán politikája elől százezrével menekülnek azok a fiatalok, akiket most hadba próbál hívni. Mert itthon szétrohadó egészségügy, lepusztuló oktatás és gátlástalan korrupció van. Magyarországra az igazi veszélyt a Fidesz gyűlöletkeltő, embertelen politikája jelenti, amely mérgező indulatokat ültet a magyarok szívébe, védtelen emberekkel szemben. Soros Györgyöt nem elzavarni kellene, hanem kitüntetni azért a sok támogatásért, amit Magyarország demokratikus átalakulása érdekében adott az országnak. Hálásak lehetünk neki azért is, hogy felépítette az ország egyik legjobb egyetemét. Orbán berúgta a magyar demokrácia ajtaját, és kiverte a jogállam falait. A magyar emberek joggal elégedetlenek a Fidesz politikájával, és április 8-án ki fogják követelni a változást. Nem kívülről, hanem belülről, a magyar nemzet összefogása hozza el a Fidesz és az illiberális állam bukását. A magyar nemzet április 8-án elégtételt vesz Orbán Viktoron és társain azért, mert szembefordult 1848 hőseivel, a magyar szabadságharc szellemével.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt