2018. március 16., péntek 14:04

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 16., péntek (OS) - Szigetvári Viktor: Orbán Viktor hiába szít polgárháborút, bukni fog április 8-án!

    
A miniszterelnök uszításával ellentétben a haza mindig egyszerre van ellenzékben és kormányon is

Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje szerint Orbán Viktor a csütörtöki Békemeneten mondott beszédében polgárháborús uszítást követett el. Az Együtt miniszterelnök-jelöltje mai sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: Súlyosan méltatlan még ehhez az illiberális rezsimhez is, hogy Orbán Viktor minden politikai ellenfelét ellenségnek bélyegzi és fenyegeti. Szégyen az is, hogy Áder János köztársasági elnök lassan egy napja hallgat.

Orbán Viktor Békemeneten tartott beszédében azt mondta, mindenki ellenség, aki nem a Fideszre szavaz, és erkölcsi, politikai, jogi elégtételt is fognak venni a választások után.

Szigetvári Viktor szerint a miniszterelnök ezzel polgárháborút hirdetett, ami egy teljesen téves út hazánk számára. Súlyosan méltatlan még ehhez az illiberális rezsimhez is, hogy Orbán Viktor minden politikai ellenfelét és azok minden támogatóját a nemzet ellenségének bélyegezte, és fenyegeti őket.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.