2018. március 16., péntek 16:02

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 16., péntek (OS) - Bősz Anett, Bárány Balázs és Gőgös Zoltán zár alá vette Tiborcz keszthelyi vagyonát

    Bősz Anett, a Magyar Liberális Párt ügyvivője, Bárány Balázs, a Magyar Szocialista Párt elnökségi tagja és Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese jelképesen zár alá helyezte a Tiborcz István tulajdonába került, keszthelyi Helikon szállodát. A Változás Szövetsége múlt héten a budapesti Mahart-háznál indította el akciósorozatát annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet Orbán Viktor vejének törvénytelen meggazdagodására.

Az akciósorozat második állomásán Gőgös Zoltán is részt vett. Az MSZP elnökhelyettese elmondta: tavaly novemberben benyújtottak egy törvényjavaslatot, ami megakadályozta volna, hogy a Balaton-part jelentős részét elvegyék a kisemberektől és lakóparkokat építsenek a kempingek és strandok helyére. Noha Lázár János ígéretet tett arra, hogy a javaslatot megszavazza a Fidesz is, végül levették napirendről. Gőgös Zoltán kijelentette, hogy április 8-a után újra a Ház elé viszik a törvényjavaslatot, amely lehetővé teszi, hogy a lakosság közvetlenül lejuthasson a partra, és ugyanúgy használhassák a strandokat, mint előtte.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.