2018. március 18., vasárnap 15:53

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. március 18., vasárnap (OS) - Az ellenzék a hatalomért és pénzért tényleg bármire képes - Reagálás a mai ellenzéki egyeztetésre, Szél Bernadett és Vona Gábor nyilatkozatára

A mai Gyurcsány - Szél, és a hétfői Szél - Vona találkozó végképp igazolja, hogy az ellenzéki pártok a hatalomért és a pénzért mindenre képesek, elvtelenül összeborulnak bárkivel.
A mai és a holnapi összejövetel a magyar közélet minimális erkölcsi és politikai tartás nélküli szereplőinek találkozója.
A Soros-birodalomnak épp egy ilyen gyenge, elvtelen ellenzéki kormányra van szüksége ahhoz, hogy lebontassa velük a határzárat és betelepíttesse velük a migránsokat. Az elvtelen ellenzék közreműködésével április 8-án mindenhol meglesz Soros bevándorláspárti jelöltje, és ha ők kerülnek hatalomra, bevándorlóországgá teszik hazánkat.

Kiadó: Fidesz