2018. március 22., csütörtök 20:37

A Közös Nevező 2018 közleménye
    Budapest, 2018. március 22., csütörtök (OS) - Soha nem akarunk politikussá válni, és lemondtunk a kampánypénzről, mert nem a pénzért csináljuk.

    Az ország legerősebb patikusa a legerősebb képviselői címre hajt - Beszállt a választási küzdelembe Dr. Gődény György, szakgyógyszerész, ismert testépítő bajnok, személyi edző, akit mostanában leginkább magyar mozifilmekben láthattunk. Legutóbb a Valami Amerika3-ban.
-    Van egy mondás, hogy 20 év múlva sokkal jobban fogod sajnálni azokat a dolgokat, amiket nem csináltál meg, mint azokat, amiket igen. Sajnálom, hogy csak most jutottam el odáig, hogy nem fogom tétlenül szemlélni, amit a politikusok művelnek az országgal. Négy választással ezelőtt kellett volna! Másfél éve létrehoztunk egy szervezetet, ami Közös Nevező néven fut. Kezdők vagyunk ezen a terepen, de sikerült annyi jelöltet elindítani, hogy minden szavazólapon ott leszünk.
Két dolog, ami kiemel minket a mezőnyből: soha nem akarunk politikussá válni, és lemondtunk a kampánypénzről, mert nem a pénzért csináljuk. A cél, hogy a megélhetési politikusok közé bekerüljön pár lelkes ember is, akit nem külföldről vagy felülről irányítanak.  

     Kiadó: Közös Nevező 2018

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.