2018. március 23., péntek 07:13

A Nézőpontváltó Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. március 23., péntek (OS) - A Nézőpontváltó Egyesület az egészségfejlesztési tevékenységi körét a női változókorról megjelent kötete után a férfiak életközepi válságából adódó pszichés zavarokról szóló könyvével bővítette.

    A MeNŐpauza nőregény populáris edukáció műfajába tartozó kötetét a MAN>pauza, az önironikus pasiregény kerekítette egésszé, amelyben a "nem létező" férfi klimaxtól, a párkapcsolat destabilizálódásától, a munkaalkoholizmustól kezdve, a burnout szindrómán, az alkohol- és drogvisszaélésen át a pánikbetegségig bemutatják a test-, szellem- és lélek elbukásának rengeteg fázisát.
A moliere-i fordulatokban bővelkedő pasisztori után szakorvosok reflektálnak a történetben található pszichés zavarokra, amelyből az olvasó egyértelműsítheti a sajátmagán, illetve a társán található tünetekből a betegségeket, és időben orvoshoz fordulhat.
Mivel a Nézőpontváltó Egyesület alapvetően rákellenes egészségfejlesztéssel foglalkozik, ezért fontosnak tartották, hogy a férfi-könyvben egy érzékletes prosztataszűrési jelenettel mutassák be - a miértek mellett a hogyant is hangsúlyosan megjelenítve - azt.
Ehhez a rákmegelőzési célhoz nevét adta Szacsvay László színművész is, a prosztatabetegségéről szóló, vele készült interjú közlésének engedélyével.

Elvileg a negyvenes éveinek végén a FÉRFINAK már szinte mindene megvan ahhoz, hogy jól érezze magát – kezdi előszavát Aranyosi Péter humorista, majd zárszóként ezt a kérdést szegezi az olvasónak: Kedves olvasó, te ilyeneket látsz a magunk fajtájából magad körül?
    
     Kiadó: Nézőpontváltó Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.