2018. március 26., hétfő 08:10

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. március 26., hétfő (OS) - Újabb fideszes hazugság bukott meg bíróságon

A Jobbik által a komránypárti propagandagyárak elleni sajtóperek száma hiába haladta meg már a százat is, ez nem tántoríthatja el a hazugságok terjesztőit attól, hogy tovább hazudozzanak a komrányváltó erőről.

Pénteken a Ripost nevű szennyoldalnak kellett volna bizonyítania a Fidesz napjainkban terjesztett egyik legnagyobb hazugságát, mely szerint Vona Gábor le akarja bontani a déli határra emelt kerítést. Természetesen miután ennek semmi alapja nincsen, a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítéletében kötelezte emiatt helyreigazításra a szervilitásból folyamatosan jelesre vizsgázó Ómolnár Miklós lopott közpénzekből rágalmazó viccportálját. A Jobbikról most már bírósági ítélet mondja ki, hogy esze ágában sincs lebontani a határzárat, ellenben a Fidesz-KDNP-vel, akik évek óta ezrével telepítik be a migránsokat hazánkba.

Jobbik Sajtóosztály
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom