2018. március 26., hétfő 13:09

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. március 26., hétfő (OS) - Liberálisok: Tájékoztatást követelünk a gyémánttá vált "alkotmányos költségekről"!

    A Magyar Liberális Párt arra kéri az Orbán-kormányt, hogy haladéktalanul reagáljon a Magyar Nemzet hétfői hírére, amely szerint a nyertes uniós pályázatok után "alkotmányos költség" keretében jutalékot kellett visszaosztani fideszes politikusoknak.

A Liberálisok tudni szeretnék, hogy valóban több ezer milliárd forintot sikkasztottak-e el kormánypárti politikusok a Magyarországnak szánt európai pénzek lefölözésével. Tudni szeretnénk, hogy kik vettek részt a magyar adófizetők megkárosításában, mióta tart a törvénysértés, és mennyi pénzt loptak el így a magyar emberektől.  A Liberálisok választ várnak a magyar hatóságoktól arra is, hogy eddig miért nem kezdeményezték az Orbán-kormánnyal kapcsolatban súlyos vádakat megfogalmazó férfi kihallgatását. A Liberálisok egyúttal felkérik a magyar kormányt, hogy minden uniós pénz kifizetését függesszék fel, amíg nem tudják bebizonyítani, hogy a pénzek elköltése törvényes rendben zajlik!


     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.