2018. március 27., kedd 08:45

A Reális Zöldek Klub közleménye
    Budapest, 2018. március 27., kedd (OS) - A választások után csak hosszú távú stratégia mentén meghozott lépések sorozatával fejlődhetünk tovább. Egypontos követelések/ ígéretek, akár azok sorozatának a hangoztatásával nem. Tisztán kell látni, hogy a hosszú távú stratégia első eleme nem lehet más, mint "STOP SOROS!" törvény elfogadása.

    Soros célja a nemzetállamok lebontása. Ha jelöltjei kerülnek hatalomra, a kerítéssel együtt az ezeréves magyar államot is lebontják, betelepítik ma még illegálisnak tekintett bevándorlókat. Ezzel elveszítjük mindazt, amit eddig építettünk. 2010-ben a második Orbán kormány felkészülten vette át a kormányrudat. A magas államadósság, a zsugorodó gazdaság, a munkanélküliek és a lakossági devizaadósok százezrei miatt Magyarország a csőd szélén táncolt. A választási program tartalmazta a gazdaságban szükséges változásokat, és az elmúlt nyolc év igazolta a Matolcsy György által fémjelzett gazdaságpolitikát.
A reális zöldek szerint a további haladás érdekében nem gazdasági katasztrófához vezető fordulatra, hanem finomhangolásra van szükség. Ezt azonban a haza iránt elkötelezett szakértőket kell helyzetbe hozni, a külföld által finanszírozott mozgalmárokkal szemben.
A tömegkommunikációhoz való hozzáférés esélyei csak elvileg azonosak. Ennél is nagyobb baj, hogy a médiából hiányzik a természettudományos szemlélet és az eredmények objektív értékelése. A pluralizálódó tájékoztatás helyett a versengő agitációs propaganda, vagy élesebben fogalmazva a manipuláció a domináns.
Juhos László, elnök

     Kiadó: Reális Zöldek Klub

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.