2018. március 27., kedd 10:25

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. március 27., kedd (OS) - Megjelent a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány 2018-as ingyenes nyári önismereti, művészeti és természettudományos tehetséggondozó táborainak pályázata, melyre várják a hazai és határon túli tehetséges, hátrányos helyzetű 5-11 évfolyamos diákok jelentkezését. Az elmúlt 10 év népszerű táboraihoz hasonlóan három tematika közül választhatnak a gyerekek.

A Messzehangzó Diákakadémia foglalkozásain közismert, inspiráló személyek dolgoznak együtt a gyerekekkel: Babiczky Tibor - Junior Príma díjas költő, Barka Dávid - Junior Príma díjas néptáncos, Greenpeace aktivisták, Guessous Majda Mária - Junior Príma díjas énekesnő, Oláh Krisztián - Junior Príma díjas zongorista, Scheuring István - biológus, evolúció kutató, Sebők Máté - harcművész, amatőr thai box világbajnok. A nyílt napra szeretettel várjuk a sajtó képviselőit is! Bővebb információ a messzehangzo.hu oldalon található. A Kecskemét melletti helyszínen júliusban megrendezett kéthetes tematikus táborokban szakképzett pedagógusok és önkéntesek segítségével biztosítjuk a gyermekek számára az önképzés és a tehetségfejlesztés lehetőségét. A művészeti és természettudományos táborok témája a Körforgás. A közös, egész tábort összefogó programok mellett a gyerekek érdeklődésük szerint műhelyekre bontva, az adott terület egy-egy jeles képviselőjének vezetésével egész hetes projektmunkát folytatnak, melyek bemutatására a hazautazás előtti napon kerül sor.

Kiadó: Messzehangzó Tehetségek Alapítvány