2018. március 27., kedd 11:51

A Tett és Védelem Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 27., kedd (OS) -

    Kiss Attila egy frakcióban szeretne ülni az egykori skinhead-vezér Sneider Tamással, aki a Jobbik országos listáján most a hetedik helyen található és azt álltja, ha már kénytelen választani, akkor inkább legyen muszlim munkatársa, mint zsidó.
Kiss Attila azzal a Jakab Péterrel szeretne egy frakcióban ülni, aki a Jobbik országos listjának 15. helyéről megy a Parlamentbe, és aki teljes harci díszben grasszált a miskolci számozott utcákon - és más elszegényedett településeken -, "ingyenes telepfelszámolást", azaz érpataki modellt sürgetve.
Hogy ki mindenki mással akar Kiss Attila együtt harcolni? A sort hosszan folytathatnánk, de most csak azok közül hoztunk példákat, akik a párt elnökének, Vona Gábornak döntése alapján 2018-ban az első tizenöt legmeghatározóbb jobbikos képviselő közé bekerültek. Ezek az emberek soha nem kértek bocsánatot mondataikért, soha nem bánták meg bűneiket, ahogy a párt elnöke is csak annyit tudott mondani egykori zsidózásairól és Parlament-nyitó fasiszta Gárda-mellényéről, hogy önazonos volt az akkori önmagával. Mindeközben a Jobbik alelnöke, Toroczkai László még néhány napja is egy lengyel szélsőjobboldali tüntetésen szónokolt.
     Kiadó: Tett és Védelem Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.