2018. március 28., szerda 10:55

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 28., szerda (OS) -

    Juhász Péter: Orbánék a hatalomért gyűlöletet keltenek, miközben pénzért eladják az ország biztonságát
Miközben a Fidesz határzárral és a menekültekkel szemben keltett gyűlölettel kampányol, aközben a Rogán Antal kezdeményezte letelepedési program keretében pénzért olyan embereknek adtak el letelepedési kötvényt, akik valós, komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek Magyarország számára. Az elutasított menedékkérelmek és kiadott letelepedési kötvények arányából az látszik, hogy Orbán Viktor kormánya szerint, akinek pénze van, az 900-szor kisebb az eséllyel terrorista, mint akinek nincs pénze. Mindez statisztikailag nonszensz.
Mint ismert, a 444 és a Direkt36 közös cikke szerint az egyik letelepedési engedélyhez jutott férfi a hatóságok gyanúja szerint olyan nemzetközi bűnszervezet tagja, amely fegyver- kábítószer és embercsempészetből származó pénzek tisztára mosásával foglalkozik. Emellett magyar papírokat kapott a háborús bűntetteket elkövető szíriai Aszad-rezsim egy kulcsfigurája is, aki az amerikai kormány szerint Oroszországból és Libanonból mozgat pénzeket a szír diktatúra számára.
Az Együtt felszólítja a kormányt, hogy azonnal indítson vizsgálatot, hogyan kaphatott két nemzetközi bűnöző magyar papírokat. Van-e a kormánynak, illetve a kormány bármely tagjának, bármely az engedélyezésben részt vevő hatóságnak felelőssége abban, hogy nemzetközi bűnözők, háborús bűnösök jutottak magyar papírokhoz a Rogán Antal által megalkotott programon belül?

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.