2018. április 2., hétfő 08:31

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. április 2., hétfő (OS) - A CÖF-CÖKA 2016 végén, sajtótájékoztatón és utcai plakátokon jelezte, hogy Gyurcsány Ferenc, valamint Vona Gábor egymásra találtak .A bohóc ölelő karjai között bemutattuk a most már nem mesebeli vörös rókát és a szürke farkast.

    Ma már tudjuk, nem tévedtünk. A bohócot is sikerült megszemélyesíteni "pénzes zsákok" alakjában.
Gyurcsány Ferenc DK-ja piroslámpás pártházába sikerrel becsalogatta az identitásukat feladó, hatalomra éhes pártvezetőket és az őket vakon követőket. Az összefogást hirdető káosz pártok szerint a pénz beszél.
Soros György embercsempészekkel szövetkező NGO-i és a Simicska-média mögött felsorakozók szeretnék bevándorló országgá tenni hazánkat, megpróbálják felszámolni a zsidó-keresztény civilizáció évezredekre visszanyúló európai hagyományait.
Kufárok, a haza nem eladó!
A mindenkor civil CÖF-CÖKÁ-t 2009 óta a békemenetek, a szellemi honvédők és támogatóink legitimálják. Tisztelet az újonnan csatlakozó Morvai Krisztinának, és a Gergellyel egyet nem értő és velünk haladó Karácsony családnak. Milliók igazolták népszavazással, népi konzultációval, hogy a többség egysége és akarata töretlen.
Nem kérünk az illegális migrációból. Országunk jövőjére kívánjuk költeni a szorgos kézzel megtermelt anyagi javainkat. Családjainkat óvjuk, és ha kell, tűzzel, vassal megvédjük.
     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.