2018. április 5., csütörtök 12:29

Az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetségének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. április 5., csütörtök (OS) -

    Orbán: "A keresztény Európa olyasmi, mint a levegő, amiből élünk..."
A mindenre kiterjedően féktelenül hazug, gyűlölködő politika viszont olyan, mint a mérges gáz, ami akkor is elpusztít, ha egyébként otthon érezzük magunkat a saját hazánkban.

Demokratikus hatalom csak a tájékozott többség erején alapulhat. A félrevezetett és gyűlöletkeltéssel megfélemlített, beteges pánikba kergetett kisebbség választási jogi manipulációval felturbózott szavazati erejével csak bitorolni lehet a hatalmat.

Orbán a nemzeti ünnepen: "Mi sohasem gyűlöltünk és nem is fogunk gyűlölni senkit. Épp ellenkezőleg, mi továbbra is hiszünk a szeretet és az összefogás erejében."
Ki is fejti, mit ért ő szeretet és összefogás alatt:
"A választás után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is. De most nem vesztegethetjük erre se az erőnket, se az időnket."

Így leginkább azok a korábban vélt erejükben hirtelen csalódó diktátorok beszélnek, akik komoly pánikba estek az általuk mindeddig elképzelhetetlen választási vereség rémétől. Utolsó, kétségbeesett kísérletként próbálják megfenyegetni még a demokratikus választásban reménykedőket is.

Mivel a jelenlegi kormány gátlástalan hírhamisításához hasonló hazánkban Rákosi uralma óta nem volt, számunkra az sem lehet ok a hazai diktatúra lenyelésére, ha akár egész Európa is csak a saját eltérő érdekei szerint hazudna. Nem tűrhetjük, hogy a közjoggal együtt a közerkölcsöket is a pártérdekek posványába tapossák.

     Kiadó: Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.