2018. április 5., csütörtök 12:29

Az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetségének közleménye (4. rész)
    Budapest, 2018. április 5., csütörtök (OS) -

    Az Orbán által, átmenetileg elborult elmével, éppen nemzeti ünnepünkön meghirdetett, kiszolgálóival a nemzet vele egyet nem értő többségén esetleg még végrehajtandónak remélt "erkölcsi, politikai és jogi elégtétel" végképp látszólagossá tenné a jogállamot. Legközelebb győzelmi esélye már csak hatalombitorló pártnak ("a Pártnak") lenne, amely mellett legfeljebb csak alibiként létező, kiszolgáló törmelékpártok létezhetnének. Mint a KDNP. Ezt normális ember nem tűrheti ölbe tett kézzel!

A demokráciát veszélyeztető személyiségzavarú ember pedig a jövőben ne kerülhessen a legfőbb közjogi méltóságok, de még a többi közjogi méltóság közé se, illetve utóbb diagnosztizált esetben tovább ne tölthesse be a tisztségét!
Az ez elleni védekezés szabályait a jövő Alkotmányába kell illeszteni! (A legfőbb közjogi méltóságok a miniszterelnök, az államfő, az Országgyűlés elnöke, az Alkotmánybíróság elnöke és a Kúria elnöke, az egyéb közjogi méltóságok közé tartoznak az országgyűlési képviselők, az ombudsmanok, az Állami Számvevőszék elnöke, a legfőbb ügyész, stb.)

Önnek is joga van érdemben és titkosan választani, éljen vele addig, amíg szabad!

Budapest, 2018. április 5.

Pós Péter, az ABOSZ elnöke

     Kiadó: Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.