2018. április 6., péntek 10:33

A Pszichodiák Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. április 6., péntek (OS) - LÉLEKLABIRINTUS A PSZICHOLÓGIA FESZTIVÁLJÁN. Idén 22. alkalommal rendezi meg a Pszichodiák Alapítvány a Budapesti Pszichológiai Napokat, ismertebb nevén a Pszinapszist 2018 áprilisában Budapesten.

    Léleklabirintus címmel szervez háromnapos pszichológiai rendezvényt a Pszichodiák Alapítvány 2018 áprilisában Budapesten. A többezer fős látogatottságú Budapesti Pszichológiai Napok idei kínálatában közel 60 interaktív ismeretterjesztő előadással, 20 gyakorlati foglalkozással, 40 kulturális programmal várják a látogatókat az önkéntes szervezők.

Idén is igazi fesztiválhangulatú forgatagnak lehetnek részesei a rendezvényre ellátogatók. A szakmai programok mellett Élő Könyvtár, Életmesék, Civil Utca, Élménygyűjtő, pszichológiai játékok, relaxációs és zenei programok, kiállítások, slam poetry verseny, könyvesház, teaházi kerekasztal-beszélgetések nyújtanak kikapcsolódást a résztvevőknek.

A Pszichodiák Alapítvány célja, hogy közelebb hozza a pszichológia tudományát az érdeklődőkhöz. A szakterület neves képviselőinek közérthető tolmácsolásában a közönség betekintést nyerhet a pszichológia világába, támpontokat kaphat pszichológiai ismereteinek elmélyítéséhez. A rendezvény, amellett, hogy kérdéseket ébreszt és válaszokat ad, egyúttal országos találkozópontként is szolgál a szakma képviselői és az érdeklődő nagyközönség között.

---
Sajtóinformáció: Karsai Szilvia +36 30 663 7593, Andrássy Fanni +36 30 519 7074, Tolnai Mónika +36 30 554 2154
http://pszichodiak.hu/sajto/ www.pszinapszis.com
    
     Kiadó: Pszichodiák Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.