2018. április 8., vasárnap 17:08

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. április 8., vasárnap (OS) - A Liberálisok leadták szavazataikat - A Változás Szövetsége a Mérnök utcában várja a választás eredményét

A Liberálisok üdvözlik, hogy a választás napjának reggele óta nagy a részvételi arány az urnáknál. Az emberek többsége változást akar, és minél többen mennek el szavazni, annál nagyobb esély nyílik arra, hogy leváltsuk az illiberális Orbán-kormányt.

Fodor Gábor, a Liberálisok elnöke és Bősz Anett, a Liberálisok ügyvivője, országgyűlési képviselő-jelölt Gyöngyösen, illetve Budapesten, a XIII. kerületben már leadta szavazatát a Változás Szövetségére.

A Liberálisok azért csatlakoztak a demokrata ellenzéki pártok alkotta szövetséghez, hogy együtt újjáépíthessük a demokráciát, a jogállamiságot, a szabadságot Magyarországon. Ennek megfelelően a Liberálisok a választások eredményét is az MSZP-Párbeszéd szövetséggel együtt várják este a Mérnök utcában, ahol interjúkészítési lehetőséget is biztosítunk politikusainkkal.

Fodor Gábor szavazatleadását a Gyöngyösi Hírek élőben közvetítette a Facebookon:

Bősz Anett a szavazatának leadása után élőben jelentkezett be a Facebookon. A videóban azt is elárulta, hogy kire szavazott az országos és az egyéni jelöltek listáján:

Kiadó: Magyar Liberális Párt