2018. április 8., vasárnap 17:08

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. április 8., vasárnap (OS) - A Liberálisok leadták szavazataikat - A Változás Szövetsége a Mérnök utcában várja a választás eredményét

    A Liberálisok leadták szavazataikat - A Változás Szövetsége a Mérnök utcában várja a választás eredményét

A Liberálisok üdvözlik, hogy a választás napjának reggele óta nagy a részvételi arány az urnáknál. Az emberek többsége változást akar, és minél többen mennek el szavazni, annál nagyobb esély nyílik arra, hogy leváltsuk az illiberális Orbán-kormányt.

Fodor Gábor, a Liberálisok elnöke és Bősz Anett, a Liberálisok ügyvivője, országgyűlési képviselő-jelölt Gyöngyösen, illetve Budapesten, a XIII. kerületben már leadta szavazatát a Változás Szövetségére.

A Liberálisok azért csatlakoztak a demokrata ellenzéki pártok alkotta szövetséghez, hogy együtt újjáépíthessük a demokráciát, a jogállamiságot, a szabadságot Magyarországon. Ennek megfelelően a Liberálisok a választások eredményét is az MSZP-Párbeszéd szövetséggel együtt várják este a Mérnök utcában, ahol interjúkészítési lehetőséget is biztosítunk politikusainkkal.

Fodor Gábor szavazatleadását a Gyöngyösi Hírek élőben közvetítette a Facebookon:

https://www.facebook.com/magyarliberalisok/posts/1775535212467126

Bősz Anett a szavazatának leadása után élőben jelentkezett be a Facebookon. A videóban azt is elárulta, hogy kire szavazott az országos és az egyéni jelöltek listáján:

https://www.facebook.com/boszanett.blogja/videos/2075225022700209/

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.