2018. április 10., kedd 18:34

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. április 10., kedd (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: HÁBORÚ ÉS BÉKE

    Churchill, de Gaulle és Franco tábornok, a háború után kijelentette: a főbűnösöket megbüntetjük, de a népet megsegítjük, megbékélést akarunk, igaz: nem mindenki ezt akarta. Franco az Elesettek Völgyében közös sírba temettette a polgárháború bal- illetve jobboldali áldozatait, együtt alusszák örök álmukat.
A csatazaj elültével keresni kell a nemzeti megbékélés lehetőségét! Történelmi tapasztalat: a győztesnek kell megtenni a béke felé vezető úton az első lépést. Kezet kell nyújtani a kudarcot nehezen viselő legyőzötteknek, nem a főbűnösöknek, a népnek.
(Orbán Viktor: most kell szerénynek lennünk, mert most van mire.)
Felszólítjuk a sokak által megvetett Gyurcsányt és a többi bukott politikust: ne áskálódjanak tovább a magyarság ellen. Felszólítjuk továbbá: Márki-Zay Pétert, az Amerikából hazatántorgott telefonokkal házaló ügynököt: maradjon távol a nagypolitikától. Neki, először Gyurcsánnyal kell megvívnia csatáját a balliberális oldal vezérének számító alfa hím pozíciójáért. (bizonyára mindketten elvéreznek a dühödt egymásra-rontásban).
Megnyugodhat az ország. Orbán győzelmet aratott – szívből gratulálunk – ám a nemzeti megbékélés még várat magára. Most, a magyart a magyar ellen uszítókkal szemben kell harcolnunk.  Orbán képes ezt a csatát is megnyerni – s ha megbékélt a nemzet – akkor Viktort valóban történelmi személyként fogjuk tisztelni.

Honfoglalás 2000 Egyesület - Pannonpuli.hu

     Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.