2018. április 11., szerda 12:42

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. április 11., szerda (OS) - Liberálisok: nem hagyjuk, hogy Orbán Viktor elégtételt vegyen a budapestieken!

    A Magyar Liberális Párt Orbán Viktorhoz és a Fideszhez fordul, hogy megtudja: mi a miniszterelnök terve a választások után Budapesttel, ahol a kormánypárt komoly vereséget szenvedett. A Liberálisok szerint félő, hogy Orbán, betartva ígéretét, elégtételt akar venni azokon, akik nem rájuk szavaztak. Korábban már felhívtuk a figyelmet arra a veszélyre, hogy a Fidesz az önkormányzatiság felszámolására készül. A kétharmad birtokában most lehetőségük nyílhat arra, hogy tovább központosítsák a hatalmat, és a Budapest függetlenségének felszámolásával a maradék ellenzéket is felszámolják.      

A Liberálisok szerint a Fidesz a civil szervezetek megregulázásával akarja kezdeni a munkáját. Azt is sejtjük, hogy a CEU-t, Budapest egyik legjobb egyetemét végérvényesen el akarják lehetetleníteni. A Magyar Nemzet választások utáni megszűnése a bizonyíték arra, hogy Orbán nem csak fenyegetett az elégtétellel, de azonnal munkába is kezdett. A választás másnapján bejegyezték a Mészáros Építőipari Holdingot is. A Liberálisok szerint Tiborcz István a fővárosban is szeretne lámpákat telepíteni az Eliossal, Mészáros Lőrinc pedig be akarja vásárolni magát a Gellért Fürdőbe. A kormány mindeközben beköltözik a várba, egyre több épületet sajátít ki magának a várnegyedben, ahonnan ki akarják zárni a budapestieket és a turistákat.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.