2018. április 15., vasárnap 11:33

Ujhelyi István EP-képviselő közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. április 15., vasárnap (OS) - Kérem, vigyázzanak, az ajtók záródnak!

        Ha bárki azt hiszi, hogy az újabb választási győzelem után a narancslovagok befejezik, de legalábbis lejjebb csavarják az Európa-ellenes szabadságharcot, annak rossz hírem van. A Fidesz elit kara eddig is bizonyította, hogy kontroll nélküli hatalommal a kezükben sem képesek a saját zsebükön túl látni: az alkotmányozó többséget is leginkább csak saját lopásaik törvényi szintre emelésére használták. Az újabb Orbán-kormányzás súlypontjában a bejelentések szerint két dolog áll majd: a demográfia és a szuverenitás. Utóbbi kapcsán a sajtóban felmerült, hogy kormányzati szinten kezelik majd a szabadságharcot, vagyis az Európai Unió ellen vívott háború akár vezénylő miniszter-tábornokot is kaphat. Ha így, akkor a fiúk az utolsó üres töltényhelyet is megtöltik az orosz rulettben és hazánk halántékához emelik a stukkert.
     Hogy is mondta Orbán Viktor a választás előtti egyik utolsó beszédében? "Egy mozaikkocka nincs a helyén, ezt Brüsszelnek hívják. Ez a következő választás után megoldandó feladat." Az újabb kétharmad birtokában ne legyen kétségünk, hogy a Fidesz nem hogy visszább húzza majd a tempót, de még több gőzt küld a sípokra. Folytatódik a "soros-bérencezés", a "brüsszelitázás", az európai partnerek harapása, rúgása. A helyzet azonban a választás után súlyosabb, mint volt.  

     Kiadó: Ujhelyi István EP-képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.