2018. április 15., vasárnap 11:34

Ujhelyi István EP-képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. április 15., vasárnap (OS) - Kérem, vigyázzanak, az ajtók záródnak!

        Hiába veszik tudomásul ugyanis a haladó európai tagállamok a magyar választási eredményt (még ha nem is értik, miért választanak a magyarok rendre egy putyinista akarnokot), a soron következő támogatási ciklus előkészítése során már nem fognak finomkodni. Ha azt látják, hogy a Magyarország felzárkóztatására a közös kasszába befizetett adó-centjeik végül Orbán Viktor rokonságánál és baráti körénél tűnnek fel szállodák, kastélyok, vadászházak, helikopterek vagy épp hőerőművek formájában, akkor köszönik szépen, de ránk fogják csukni az ajtót. Ahogy a néppárti – vagyis jobboldali konzervatív – vezetésű költségvetési bizottság fogalmazott a Sargentini-jelentéshez benyújtott véleményében: ha a magyar kormány nem csatlakozik az Európai Ügyészséghez és továbbra is visszás marad az uniós források felhasználása, akkor meg kell vonni ezeket a pénzeket. Kérem, vigyázzanak, az ajtók záródnak!
     A Fidesz arra hivatkozik, hogy a magyar emberektől kapott újbóli felhatalmazása legitimálja az előző évek történéseit és célkitűzéseit, az Európai Uniónak pedig el kell fogadnia a magyar emberek akaratát. Nos, a bukfenc mindössze annyi: amikor Európa elit közösségéhez csatlakoztunk, elfogadtuk annak játékszabályait, elveit és értékeit. Például, hogy megőrizzük a szabadságjogokat, betartjuk a törvényeket, nem lopjuk el a közösség vagyonát. Nem kötelező az Unió tagjának lenni.  

     Kiadó: Ujhelyi István EP-képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.