2018. április 15., vasárnap 14:42

A Professzorok Batthyány Köre közleménye
    Budapest, 2018. április 15., vasárnap (OS) - Önkéntes listázó

        Úgy látszik, még nem mindenki bízik a szeretet és összefogás erejében. A Figyelő című lap egy szerzője ugyanis arra az alantas vállalkozásra adta a fejét, hogy összeírja a Sorosnak elkötelezett magyar polgárokat. Mondhatná valaki: ez jó kis hecc, hiszen úgysem lesz semmi következménye. Mert valóban nem lesz. A szerzőnek és a szerkesztőnek tudnia kellene azonban, hogy hazánkban mindig vannak, akik az ilyen listába szedéstől – általában jó okkal, még ha ezúttal ok nélkül is – megijednek.
     Az esetet úgy fogják szertekürtölni az egész világon, hogy Magyarországon az agresszív nacionalista oldal győzelme nyomán, íme, máris úrrá lett a rettegés. És kiváló alkalom nyílik arra is, hogy a CEU-ügy után a meghasadt értelmiség két ága közé újabb éket verjenek. Elvből ellenezzük a listakészítést, bármilyen személyeskedő ellenségkép kialakítását és terjesztését.

A Professzorok Batthyány Körének elnöksége

     Kiadó: Professzorok Batthyány Köre

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.