2018. április 16., hétfő 08:46

Az AQUILA Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. április 16., hétfő (OS) - Veszteni nem tudó liberális demokratikusok

    Az AQP számára felháborító a nép nagy többsége akaratának figyelmen kívül hagyása. Milyen demokrácia ez? Ha az ország lakossága 2/3-os aránnyal nyer, és ritkán látott tömegben, csaknem 70% ment el szavazni, hogy meri bármelyik ellenzéki párt is kétségbe vonni a nép többségi döntését.
Ez nekik a demokrácia? Köszönjük, ilyen torz demokrácia nem kell. Meddig akarnak új szavazást, míg nem győznek? Jó, nagyon jó, hogy nem nyertek, a magyar nép bölcs!
Ha választási csalás volt, bizonyítsák be, ha nem volt, aki ezzel rágalmazza a nyertes koalíciót, akkor az ellen súlyos eljárás induljon, de rögtön! Az USA-ban, ha valaki beleavatkozik a belügyekbe, azt bebörtönzik, aki a magyar belügyekbe avatkozik be, azt el kell tűrni? Hát nem kell! Felháborító, hogy soha nem lehet nyugalom ebben a hazában.  Miért nem néznek szembe a saját bénaságukkal, ügyetlenkedéseikkel, koncepciótlanságukkal? Magukban kell keresni a hibát, szembenézni az okokkal, és nem a nyerteseket kell gyalázni, fenyegetni!   Az ellenzékben ahányan voltak, az utolsó percig annyi felé húztak. Miért nem maguk ellen tüntetnek? Mi, az AQP, tudjuk a lehetőségeinket, és hogy mit akarunk, és azzal az igazat mondó szándékkal indultunk, hogy erre nem vevő a nép, így is lett, de mi józanok vagyunk és nem tüntetünk. Még nem jött el a mi időnk, s ennyi. De akik tudva tudják – mert volt népszavazás, s eredménye mindenkinek ismert… –, kiderült, hogy a magyar nép nem akar migránsokat.

     Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.