2018. április 16., hétfő 08:47

Az AQUILA Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. április 16., hétfő (OS) -

A kampány alatt sem értettem, miért azzal jönnek, ami nekik jó, miért nem azzal, amit a nép akar!
Miért tüntetnek most, mikor csak bele kellett volna gondolni – s ehhez sok ész sem kell… –, ha többségükben nem azzal állnak ki, amitől a nép retteg, hogy lebontják a kerítést, és beterítik az országot migránsokkal, akkor nem ennyi a szavazatuk. Ez ilyen egyszerű! Országunkban a lakosság harmada nehéz sorsban van, előbb ezt kell megoldani!
Ki ellen kell tüntetni? Hát azok ellen kellene, akik még végig sem tudják gondolni és teljesen semminek veszik a népet, a nép akaratát! Csoda, hogy nem győztek?  Mi voltunk a nép között, szedtük az aláírásokat, és az első nap hangulatából megmondtuk, győzni fog a Fidesz és nem is kicsit, érezhető volt. Ők miért nem érezték?
Most az utcákon való időtöltés helyett ajánlatos egy tükröt venni és belenézni, tehetség, karizma, tudás hiánya néz vissza, de a hatalom és pénz végtelen akarása, nos ezt fogják látni.  Talán rá fognak jönni, hogy maguk ellen kellene tüntetéseket szervezni, de minket hagyjanak ki, elegünk volt a választási szenny, torzsalkodás, gyűlölködés halmazból. BÉKE KELL!
  Aki meg emiatt elmegy a hazánkból, az menjen, előbb kellett volna.  Legalább megtudják, milyen hazátlanul – ha ez számít valamit…–, bevándorlónak, megtűrtnek lenni más országban.
Az AQUILA –t nem érdekli az, ha valaki ezen ki fog borulni, írogatni fog nekünk, az Aquila non captat muscas.

Varga Péterné, az AQP elnöke

Kiadó: AQUILA Párt