2018. április 18., szerda 15:31

Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. április 18., szerda (OS) - Április 13-án lezárult a jelentkezési időszak a tavaszi Osztálykirándulásokra, melyekre idén közel kétszer annyian pályáztak, mint tavaly. A kétéjszakás zánkai és fonyódligeti Erzsébet-táborokban 2017 tavaszán mintegy 6000 osztálykiránduló vett részt, 2018-ban ez a szám több ezerrel nőhet az eddig összesített adatok alapján. Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekért Alapítvány által szervezett különféle táborokba továbbra is jelentkezhetnek az érdeklődők: Balaton-parti Élménytáborokba április 20-ig, az országos Napközi Erzsébet-táborokba április 23-ig, a balatoni Gyógyító Szent Erzsébet-táborokba május 4-ig, az őszi Osztálykirándulásokra pedig május 15-ig lehet benyújtani a dokumentumokat.

    Magyarország legnagyobb táboroztatási programjában, az Erzsébet Táborokban tavaly több mint 100 ezren vettek részt, idén pedig csak eddig mintegy 60 ezer gyermekkel jelentkeztek az intézmények az egy hónapja megjelent felhívásokra. A jelentkezési időszak nyitott: az erzsebettaborok.hu weboldalról elérhető E-Táborok online rendszeren keresztül továbbra is gyermekcsoportokkal jelentkezhet valamennyi köznevelési intézmény a 2018-as nyári táborokra és az őszi Osztálykirándulásokra. A nyári napközi táborokra családsegítő szolgálatok és központok, valamint kötelező közművelődési feladatot ellátó intézmények is pályázhatnak, a balatoni táborokba az utóbbiak mellett gyermekvédelmi intézmények is beadhatják a jelentkezéseket. A gyógyító táborokba egészségügyi intézmények delegálhatnak gyermekeket.
     Kiadó: Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.