2018. április 18., szerda 15:31

Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. április 18., szerda (OS) - Április 13-án lezárult a jelentkezési időszak a tavaszi Osztálykirándulásokra, melyekre idén közel kétszer annyian pályáztak, mint tavaly. A kétéjszakás zánkai és fonyódligeti Erzsébet-táborokban 2017 tavaszán mintegy 6000 osztálykiránduló vett részt, 2018-ban ez a szám több ezerrel nőhet az eddig összesített adatok alapján. Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekért Alapítvány által szervezett különféle táborokba továbbra is jelentkezhetnek az érdeklődők: a Balaton-parti Élménytáborokba április 20-ig, az országos Napközi Erzsébet-táborokba április 23-ig, a balatoni Gyógyító Szent Erzsébet-táborokba május 4-ig, az őszi Osztálykirándulásokra pedig május 15-ig lehet benyújtani a dokumentumokat.

    A biztonságorientált és napi ötszöri étkezést, továbbá helyszíni ingyenes programokat nyújtó Balaton-parti Erzsébet táborozás egy hete az érintett családok számára mindössze 1000 Ft-os költséget jelent, amelyet a hátrányos helyzetű gyermekek kupon formájában kapnak vissza a nyári táborokban. A Napközi Erzsébet-táborok pedig hétfőtől péntekig 8 órától 16 óráig biztosítják a gyermekek otthonához közeli vakációs időtöltést és a négyszeri étkezést, napi 100 Ft befizetése mellett.
Az Erzsébet Táborok idén is étkezési Erzsébet-utalvánnyal ismeri el a táborozó gyermekeket kísérő pedagógusok, felnőtt kísérők nyári iskolai szünidőben végzett munkáját.
A táborok pontos időpontjai megtalálhatóak a http://erzsebettaborok.hu/erzsebet-taborok-2018/ oldalon.

     Kiadó: Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.